Ontdek de teams die geselecteerd zijn voor de KISS Game Jam 2024!

Velen van jullie hebben ons een aanvraag gestuurd om deel te nemen aan de KISS Game Jam 2024, en daarvoor heel veel dank voor jullie enthousiasme! Lees hieronder meer over de geselecteerde teams.


Wat nu?

  • Om er zeker van te zijn dat onze score correct is, vragen we je om de vermelding controleren om te zien of je team al dan niet is geselecteerd en of de verstrekte informatie geldig is
  • Als het team wordt geselecteerd, moet de captain de deelname van het team en zijn leden bevestigen aan Nolan en/of Christophe via Discord. Op deze manier kunnen we ons, in het geval van opgave, richten op de teams in de wachtrij en hun registratie valideren.
  • We zullen je in de discord alle informatie geven die je nodig hebt over het evenement! Zorg er ook voor dat iedereen in je team lid wordt van de DiscordDit zal de belangrijkste manier zijn om informatie over het evenement te communiceren.

Als je team niet is geselecteerd, spijt ons dat heel erg. We hebben in korte tijd enorm veel inzendingen ontvangen! Helaas kunnen we door de beschikbare ruimte niet iedereen toelaten en een comfortabele omgeving garanderen die bevorderlijk is voor de creativiteit.

We wensen je een prachtig feestseizoen!
Binnenkort verschijnt We Will Rock You! Dat is zeker!

We horen graag van je (via Discord)!

Deel dit bericht

Meer te ontdekken

Neem contact op met

Vul het onderstaande formulier in en ons team helpt je graag verder