Een vlaag van Game Jams aan het einde van het jaar!

Game Jam + is een van de grootste Game Jams die wereldwijd worden georganiseerd, van 18 tot 20 oktober op afstand, met deelnemers uit alle continenten. Voor het eerst zal WALGA deelnemen aan de volgende editie, zodat iedereen die in Wallonië in de sector werkt (freelancers, werknemers, studenten, enz.) een team kan vormen en deelnemen.

In tegenstelling tot andere Game Jams, zal het niet eindigen na 48 uur en de Game Jam + organisatoren zullen collectieve coaching aanbieden om games te helpen zich te blijven ontwikkelen. Aan het begin van het jaar wordt er een selectie gemaakt per continent, De beste projecten krijgen de komende maanden gratis ondersteuning tot aan de finale, die op 24 juni 2025 in Brasilia wordt gehouden. Elk project dat wordt geselecteerd voor de finale ontvangt een uitnodiging voor een vertegenwoordiger, alle kosten betaald.

Registratie voor Game Jam + is gratis, maar gereserveerd voor WALGA-leden. Geef in het formulier aan of je deel uitmaakt van een studio die al lid is! ➡️ https://forms.gle/qU29GaNrY5m6EPnB7

Discord Game Jam + Wallonie 🔽

Je kunt het hele evenement ook volgen in de speciale Discord hieronder. Nolan Closterman (Gamefabriek) is je contactpersoon en kan al je vragen beantwoorden.

Let op, nog een Belgisch-Braziliaanse Game Jam van 15 tot 17 november exclusief voor studenten en beperkt tot 120 deelnemers per land. Dubbele registratie wordt geaccepteerd, maar niet aanbevolen vanwege de inzet die vereist is om van elk evenement te kunnen profiteren. De KISS Game Jam vindt eind januari plaats.

Deel dit bericht

Meer te ontdekken

B2B-evenementen

Meet & Build 2024: uitgebreid

Het Belgische evenement dat de videogame-industrie samenbrengt, vindt plaats van 24 tot 26 oktober 2024 op Quai10 in Charleroi. Voor de 9e editie

Neem contact op met

Vul het onderstaande formulier in en ons team helpt je graag verder