Meet & Connect: "Van droom tot werkelijkheid: ondernemen in videogames".

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen videogame te maken, aan streaming te doen of een project in de gamewereld te ontwikkelen? Deze droom kan werkelijkheid worden. Op 9 oktober organiseren Charleroi Entreprendre, WALGA en Azimut een speciale avond om je te helpen de sprong te wagen. Of je nu een beginner bent of al actief in de sector, dit evenement biedt je een unieke kans om professionals te ontmoeten, met experts te praten en waardevolle hulpmiddelen te ontdekken om je ideeën tot leven te brengen.

Op 9 oktober 2024 om 17.30 uur is Charleroi de ontmoetingsplaats voor liefhebbers en ondernemers uit de videogamesector op de Ontmoeten & VerbindenDit evenement wordt georganiseerd door Charleroi Entreprendre, WALGA (Wallonia Games Association) en Azimut. Het doel van dit evenement, dat gratis is en voor iedereen toegankelijk, is om de sleutels aan te reiken die nodig zijn voor wie wil toetreden tot de sectoren videogames, e-sports of contentcreatie.

Waarom deelnemen? De wereld van videogames blijft groeien en de mogelijkheden zijn talrijk. Of je nu een ontwikkelaar, een streamer of een innovatief idee hebt, dit evenement is bedoeld om je de middelen en ondersteuning te bieden die je nodig hebt om je projecten werkelijkheid te laten worden.

Op het programma:

  • Presentatie van Charleroi Entreprendre, Azimut en WALGA Ontdek hoe deze organisaties je kunnen helpen op je reis als ondernemer, of het nu gaat om het financieren, ontwikkelen of profileren van je project.
  • Belgisch succesverhaal Videogames: Tommy Maloteaux, CEO van Myron Games, deelt zijn ervaring als ondernemer in de videogame-industrie. Kom meer te weten over zijn carrièrepad, zijn successen en de uitdagingen die hij heeft overwonnen om titels te ontwikkelen zoals Deisim en Onderwereld opzichter.
  • Netwerken Ontmoet andere enthousiastelingen uit de videogame-industrie, van ontwikkelaars en contentmakers tot gevestigde professionals. Het is de perfecte gelegenheid om contacten te leggen en potentiële partners te vinden.

Details evenement :

  • Datum 9 oktober 2024
  • Tijd : 17h30
  • Locatie Charleroi Entreprendre (Generaal Michellaan 1E, 6000 Charleroi)
  • Registraties : Registreer hier om gratis deel te nemen.

Dit evenement geeft je de tools om je ideeën om te zetten in concrete successen in de wereld van videogames. Mis deze kans niet om je dromen waar te maken!

Deel dit bericht

Meer te ontdekken

Neem contact op met

Vul het onderstaande formulier in en ons team helpt je graag verder